E, slabo smo glasali: Mitrović slavio ispred Džeke!
Mitrović, Lukaku, Asensio i Džeko su bili u konkurenciji za najboljeg igrača u dosadašnjem dijelu Lige nacija, a priznanje je otišlo u ruke Mitroviću.

Napadač Fulhama najbolji u Ligi nacija

E, slabo smo glasali: Mitrović slavio ispred Džeke!

Srbijanski napadač Aleksandar Mitrović izabran je za najboljeg fudbalera u dosadašnjem dijelu Lige nacija.

Mitrović je bio u konkurenciji skupa sa Marcom Asensijom iz Španije, Romeluom Lukakuom iz Belgije i bh. Dijamantom Edinom Džekom.

Glasalo se na zvaničnom Twitter profilu UEFA Lige nacija, a Mitrović je slavio ispred Džeke. On je osvojio ukupno 43 posto glasova, dok je Džeko ostao na 31. Dalje slijede Lukaku sa 15 i Asensio sa 11 posto.

Mitrović je u dosadašnjem dijelu Lige nacija postigao četiri gola, baš kao i Lukaku, dok je Džeko trenutno na tri postignuta pogotka.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

DamirT
Dzaba to glasanje kad cijeli svijet zna ko je bolji.Jedan je Dijamant
36 5
Robijaš88 RZ
Džaba to glasanje zna se koje najbolji.
23 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi