Ashley Young je izveo jedan od najgorih kornera u historiji

Ništa im ne ide od noge

Ashley Young je izveo jedan od najgorih kornera u historiji

E. Čaušević

Manchester United je jučer doživio novo blamažu i to na gostovanju kod West Hama gdje su poraženi sa 3:1.

Crveni đavoli se nalaze u veoma teškoj situaciji na početku nove sezone jer pored loših rezultata i atmosfera u ekipi je veoma loša. To se jučer vidjelo i na meču protiv West Hama gdje Unitedu ništa nije išlo kako su zamislili.

Najbolji pokazatelj je korner kojeg je u drugom poluvremenu izveo Ashley Young kod rezultata 1:0 za domaće. Umjesto da njegov centaršut bude opasnost po West Ham, na kraju je napravio problem svom timu.

Young je "bacio" u kontru domaći tim jer je loptu dodao Nobleu, a na kraju je Marko Arnautović bio u prilici da savlada De Geu, no na sreću Younga loše je šutirao. Ipak, korner igrača Uniteda za kratko vrijeme je postao hit na internetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi