Asistencija Ibričića u porazu Domžala
EPA

Prva liga Slovenije

Asistencija Ibričića u porazu Domžala

Ekipa Domžala za koju igra Senijad Ibričić nije uspjela osujetiti ambiciju Celja.

Nadali su se gosti da bi mogli prirediti iznenađenje i osvojiti barem bod na ovom gostovanju, ali na kraju slavio je Celje i trijumfom prišao vodećoj Olimpiji na samo bod zaostatka. Konačan rezultat je glasio 4:1.

Prvi gol na meču pao je u 37. minuti. Celje je povelo preko Kerina, ali slavlje nije trajalo dugo jer je tri minuta prije odlaska na odmor Vujadinović izjednačio nakon asistencije Ibričića.

Nastavak utakmice protekao je u dominaciji Celja. Do kraja viđena su još tri pogotka u mreži Domžala, a golove su postigli Lotrić (2x) i Vizinger.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Na kraju dodajmo da je Ibričiću ovo bila četvrta asistencija u prvenstvu, a na kontu ima i deset pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi