Oglasio se na Instagramu: Asmir Begović u centru pažnje zbog nove frizure

Odlučio se za promjenu

Oglasio se na Instagramu: Asmir Begović u centru pažnje zbog nove frizure

E. Čaušević

Bh. golman Asmir Begović iza sebe ima dosta dobru sezonu u dresu Bournemoutha.

Bournemouth nije uspio da izbori povratak u Premiership, te ćemo ih i naredne sezone gledati u Championshipu, a očekuje se da će Begović ostati prvi izbor na poziciji golmana.

Begović je prošle sezone bio u odličnoj formi i na kraju se našao u idealnom timu, te je dobio nagradu za najboljeg golmana u Championshipu.

Nakon nešto više od mjesec dana pauze Bournemouth je počeo pripreme za novu sezonu, a među prvima na treningu se pojavio Begović.

Međutim, bh. golman je skrenuo pažnju na sebe s novom frizurom, te ga u ovakvom izdanju još uvijek nismo imali priliku vidjeti.

Begović je odlučio da se ošiša "na keca" i objavio je nekoliko fotografija s treninga, a očekivano fanovi na Instagramu mahom su komentarisali njegovu novu frizuru.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRB6d9AIi5Y/[/instagram]

Očekuje se da će Begović ostati u Bournemouthu i naredne sezone iako se povezivao s nekoliko klubova.

Ovaj 34-godišnji Trebinjac s engleskim klubom ima ugovor na još godinu dana i nije poznato da li će mu Bournemouth ponuditi nastavak saradnje ili će narednog ljeta biti slobodan igrač.

Begović je u Bournemouth stigao iz Chelseaja na ljeto 2017. godine za 11.5 miliona eura. i za ovaj tim upisao je ukupno 121 nastup u Premiershipu i Championshipu.

Promo

Top Komentari

donado91
ćorav vidi da je iso kosu radio :)
3 4
damir83
Baš ćurav vidi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti