Zmajevi igraju u Wroclawu, a Begović uživa uz čašu vina

Vratio se u Englesku

Zmajevi igraju u Wroclawu, a Begović uživa uz čašu vina

E. Čaušević

Reprezentacija BiH večeras igra protiv Poljske u Wroclawu, a poznato je da na ovom meču nema Asmira Begovića.

Begović je bio na klupi prethodne dvije utakmice protiv Sjeverne Irske i Holandije, ali je nakon meča u Zenici napustio kamp reprezentacije.

Iskusni golman je nakon razgovora s Dušanom Bajevićem napustio tim, te se vratio u Englesku.

Još uvijek nije poznato zbog čega Begović nije u konkurenciji za večerašnji meč protiv Poljske i zašto je zatražio da se vrati u Englesku.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmica u Wroclawu počinje za nešto više od pola sata, a Begović se oglasio na Instagramu i pokazao kako trenutno uživa u čaši vina.

Top Komentari

GuiliDamou
Realno, Asmira Begovica zanima BiH kolko mog amidzu Remzu astronomija! Al ako bi mom remzi neko dao 100 maraka da gleda u zvijezde po svu noc, Remzo bi gledo, jos bi im i imena davao. E tako je s Asmirom. Asko je konto, uh, evo nas na evropskom, neka me blizu, sta znas, mozda se skupi i kakav nastup. Kad je nas Asko vidio da mi evropskog, osim na kablovskoj, necemo vidjet, skupio prnje i bjez glavom bez obzira...
2 10
Dobar,Los,Zao
Jos nasijeci sta ukoso i spektakl moze da pocne!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi