12

Komentari (12)

roki-rokic
Odbrane i k.rca ! Lopta ga pogodila u ruku i vi to nazivate odbranom.
Sanska_Prangija
Kroz ruke dobio sva tri gola
A ko to lobira za Begovica govoriti o jednoj odbrani a kasnije primio 3 gola, vrijemenom ovaj sportsportba portal postaje smijesan, ako nemate sta pisati ne pisite budalastine, u ovoj utakmici sa Aston Vilom Begovic nije apsolutno vrijedan paznje, bas me interesuje kakvu ocjenu dobio Begovic za ovu utakmicu, sledece utakmice Begovic ce opet na klupi, ja jos nisam cuo u zivotu da se neki golman hvali koji primi 3 gola, pa vjerujte smijem se do suza, zbog ovog glupog clanka, napisati ovakav clanak apsoluno nije bilo ikakvog razloga, pitam se zasto je ovo uopste bilo objavljeno kojim povodom.
K79
@Nogometas Begović dobio ocjenu 7/10, u opisu stoji da je Begović imao jednu fantastičnu odbranu u prvom dijelu a kod 3 primljena gola nije mogao nešto više uraditi ! ali dobro ipak ti znas bolje od engleza !
Sanska_Prangija
Nije mogao? Sta je to pisani englez bolji od nasih ljudi??
Chico
Najbolji golman kojeg smo ikad imali... ostao na 50 utakmica u reprezentaciji da ne bi ugrozio "rekorde" raznoraznih "kapitena", rodjaka, "selektora" i sl.
Celtic
Šta mu vrijedi da brani u Realu kad ne brani u Bošnjakoturskoislamogoslosporu...
dinass
Nije to problem vec agent zaboravio uplatnicu da posalje i pao covje u drugi plan.Jos im ko kec na desetku dosao Sehic sa par dobrih odbrana al je zasro ovu zadnju utakmicu do bola,oba gola njegova,on ko drogiran da je igrao.Dok ga Vico i Miske ne prodaju kakvom dobrom klubu nebi ni Ter Stegen branio od njega.
rizzvy
@dinass Kao i svojevremeno Hasagić. Lik branio povrijeđenih leđa, nije mogao ljekarske proći u klubovima ne bi li se gdje prodao. Niko nije mogao prići terenu od njega.

Teško da išta u ovoj državi ima da nema umješanog lopovluka...
K79
@rizzvy tako je, u reprezentaciji i danas ima pojedinaca koji nisu nikada oprostili Begovicu sto je skino sa gola tada već povrijeđenog Hasagica, prvi zadatak Prosineckog je bio da otjera Begovića i Medunjanina tkz preostale buntovnike
senja
Ne znam koje umobolne budale brane ovog Kanađanina ispred Šehića? ****te, golman koji se dvoumio između Kanade, i već nas tada uslovljavao, da mu se mi sad klanjamo, kada jedva da brani igdje. Pa gdje to ima? Lik je i u najboljim danima bio čisti prosjek. A Hasagić je i sa takvim leđima bio najbolje što smo imali. Isto kao što je sada Šehić.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.