Asmir Begović dobio još jednu ponudu iz Premiershipa
Foto - EPA

Vraća se na gol

Asmir Begović dobio još jednu ponudu iz Premiershipa

M. Šljivak

Asmir Begović u potrazi je za novim klubom.

Za 32-godišnjeg bh. golmana mjesta u ekipi Bournemoutha i dalje nema, pa će ponovo biti poslat na posudbu.

Nekoliko klubova spominje se kao nova destinacija za Begovića. Prije svega tu su West Ham i Derby County, a danas se u igru za Asmira uključila i Aston Villa.

Tim iz Birminghama je ostao bez prvog čuvara mreže Toma Heatona. On je doživio tešku povredu koljena i za njega je sezona završena.

Čelnici Ville moraju potražiti novo rješenje među stativama. Odlučili su se za Begovića i pokušat će da ga angažuju u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, veliku konkurenciju imat će posebno u ekipi West Hama, koja odavno već pregovara sa Asmirom, a ostaje nam da vidimo gdje će reprezentativac BiH na kraju završiti.

Podsjetimo, prethodnih nekoliko mjeseci Begović je proveo u Azerbejdžanu, gdje je nosio dres prvaka ove zemlje Qarabaga.

Top Komentari

ragnarrsonn
Na nju je bego lego
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi