Begović se vraća u London, ali ne u Chelsea

Čeka ga nova posudba

Begović se vraća u London, ali ne u Chelsea

A. Čaušević

Asmir Begović bi ponovo mogao postati stanovnik Londona baš kao i prije nekoliko godina kada je nosio dres Chelseaja.

Među bh. fudbalerima koji će gotovo pa sigurno promijeniti sredinu tokom zimskog prijelazanog roka nalazi se Begović kojeg će Bournemouth ponovo posuditi.

Iskusnom čuvaru mreže je istekla posudba u Qarabagu, a sada ga prema svemu sudeći čeka nova i to u dresu West Hama.

Sky Sports je tokom dana objavio informaciju da je 32-godišnji Trebinjac na radaru Čekićara jer David Moyes jer se Lukasz Fabianski tek oporavlja, dok njegovi zamjene Roberto i David Martin nisu na nivou.

Ugledni britanski medij navodi kako se ne isključuje mogućnost da Begović i drugi dio polusezone provede u Qarabagu te da je bh. golmanu prioritet povratak u Englesku gdje ga želi i još nekoliko klubova iz Championshipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Glavni konkurent Begoviću za potpis će biti golman Middlesbrougha Darren Randolph koji je već ranije nastupao za West Ham.

U slučaju potpisa Begoviću, koji je nedavno izabran za najboljeg stranca u Azerbejdžanu, West Ham bi postao 11. klub u karijeri.

Top Komentari

NoriakiKasai
Dobar izbor Begovic
7 1
Novibroj
Begović se vraća u London, ali ne u Chelsea . cula kazala vama nikad dosta mljeti, isti ste kao plasticne kraljice koje reklamirate na vasem portalu Jëbö vam clicbat mamaru. Nebi otiso u Aserbajdjan da je mogo naci klub u ligi 5. Proglasen strancem godine nista Sarajevo ili zeljo nisu losi od Qarabaga mogo je igrat u bosni I biti proglasen igracem godine isti kkkkkkk.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi