15

Komentari (15)

Sanagoal
Stvarno se pitam da li Sehić ikad primi gol? Pa i njegov Konjaspor gubi utakmice sa 2 ili 3 gola u mreži ali to se nikad na sport sport.ba ne spominje! Asmir nije Superman ali ni Sehic nije toliko bolji. Nažalost nemamo boljih i obadvojica trebaju biti pozvani u reprezentaciju.
Chico
Sportsport je portal u sluzbi promocije NK zeljescara, njihovog omladinskog pogona, te bivsih igraca. Zbog toga neces nikad procitati kad Seha ptimi tricu od Erzurumdurumspora al hoces kad Bega primi 2 u najboljoj drugoj ligi na svijetu, i jrdnoj od top 10 najjacih liga svijeta generalno. Jer Championship je jaci od Turske super lige.
@Chico, Sehic golman Konjaspora nije ni branio protiv Erzumspora u utakmici Konjaspor vs Erzumspor, potrazi negdje i vdjet ces da Sehic nije branio na toj utakmici, a sto nije branio ne znam. Ne pisi glupe komentare da ti se svijet ne smije.
@Sanagoal, Sehic golman Konjaspora nije ni branio protiv Erzumspora u utakmici Konjaspor vs Erzumspor, potrazi negdje i vdjet ces da Sehic nije branio na toj utakmici, a sto nije branio ne znam. Ne pisi glupe komentare da ti se svijet ne smije. Nije bitno ako golman primi gol koji se ne brani ili zbog greske odbrambenih igraca, ali je zato bitno kada golman primi svojom greskom, posto je poenta kada golman primi golove svojom greskom, pa te sada pitam koji su to golovi ka je Sehic primio svojom greskom. Ne bjesite ot teme Begomanijaci, budite objektivni i suocite se sa stvarnoscu.
Sanagoal
Slušaj nogometaš, nisam ja spomenuo Erzumspor niti neki drugi lijevi Turski klub. Jedino što kažem je da se Sehićevi rezultati (znaci uspjeh ili neuspjeh) uopšte nespominju. Iskreno mislim da je Turska liga ispod Championshipa i nemam ništa protiv momka ali i Begovića jer je i on zaslužio naše poštovanje.
ryan.giggs
Chelsea mi nikad neće biti jasan.
WOLF20
Jos jedna godina u Championship
user1583752673
Glavu gore bit ce bolje!
Bego Institucija, ha ha ha. Ovo ti je za nauk Begovicu da se spustis sa visokih oblaka na zemlju jer nisi tako dobar golman kao sto mislis o sebi, nego vrati se ti u reprezentaciji BiH i budi rezerva golmanu Sehicu i cekaj svoju priliku da budes prvi golman reprezentacije BiH, Begovic je napustio reprezentaciju BiH jer ne zeli da bude rezerva Sehicu, Begovicu spusti se na zemlju, vrati se u reprezentaciju i cekaj svoju priliku, jer Begovicu mnogo si podigao svoje perje kao kakav paun, ovo je vec ne znam koja Begoviceva greska pri odbrani, razumijem da golman primi gol zato sto je nemoguce braniti ili zbog greske odbrambenih igraca, ali primiti gol zbog svoje greske, e to onda nije dobro.
Chico
Ovaj krembil je registrovao profil da bi pljuvao po Begovicu. Jesi to ti Hasagicu ?
@Chico, Nije Hasagic budi siguran i ne napadaj covjeka, ovo komentarise neko ko voli fudbal i BiH, nogomet igram samo vikendom radi zabave i da ubijem vrijeme, nikad se nisam bavio profesionalno fudbalom. Ovo pise komentar covjek koji voli nogomet i koji je veoma objektivan, bezobzira o kojem se sportu i sportisti radi. Drzi se teme Chico, a tema je: golovi kada golman primi svojom greskom, dakle ne govori se o golovima koje golman primi greskom odbrambenih igraca ili golovi koje golman ne moze odbraniti. Beo zvana istutcija je veoma prepotentan i uvijek gleda sebe visoko, on pa on, on je glavni, on je prvi, on ne moze biti nicija rezerva kada je reprezentacija BiH u pitanju, ali zato moze biti rezerva u Chelsea i u Milanu. Da sam ja na mjesto selektora ja ga sda ne bi zvao ni u reprezentaciji BH kao rezervnog golmana, na kraj krajeva on je i napustio reprezebtaciju BH jer ne zeli biti rezerva i onda kada je bio prvi golman reprezentacije zhtijevao je ultimativno da bude prvi golman reprezentacije BH inace ne zeli da bude nicij rezerva, na kraj krajeva ne treba nam bego upravo zbog njegovog stava prema reprezentaciji BH, imamo takodje dobrog golmana osim Sehica to je Buric, golmani reprezentaciji BH su najmanji problem.
user1585249870
****te, pa kad on ima svoj dan...?
Chico
On kad ima svoj dan, tad sportsport suti. Jer Sportsport je portal u sluzbi promocije NK zeljescara, njihovog omladinskog pogona, te bivsih igraca. Zbog toga neces nikad procitati kad Seha ptimi tricu od Erzurumdurumspora al hoces kad Bega primi 2 u najboljoj drugoj ligi na svijetu, i jrdnoj od top 10 najjacih liga svijeta generalno. Jer Championship je jaci od Turske super lige.
w41k3r
Asmirov problem generalno je sto je statican golman sa losom kretnjom i pozicioniranjem na golu. Zbog toga cesto prima ove pacerske golove sto je ne shvatljivo za golmana koji je visok 2m sa karijerom od 15g i skoro 400utakmica u veoma jakim ligama.
dijafragma
3 tekme za redom poklanja golove
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.