8

Komentari (8)

K78
Jednu utakmicu briljira a drugu pokloni gol ili dva.... barem je tako po pisanju ovog istog portala... ja Begovica cijenim kao covjeka i mislim da je od svih reprezentativaca najveca postenjacina ali isto tako mislim da je Seha bolji golman...
user1583752673
Dtox
Sehic je odlican bio skoro svaku tekmu za repku.
Sanagoal
Jeste, nemogu reći da nije ali poslije onakve tekme protiv Holandije nije se uspio probiti u neki bolji klub eh to nerazumijem nikako. On je predobar za Tursku ligu (nekad je to i bilo nešto ali sad stvarno loša i korumpirana liga)
Sanagoal
Dobar je Bega a šta je sa Šehićem? Ovaj portal njega i ne spominje! Nažalost nikako da se preseli iz Turske pa ga niko i neprati!
Kadrowski
Kako ce ga neko spominjati kada je u Turskoj ligi drugi golman sjedi na klupi
Ajax11
Naš najbolji golma-nazalost nema taj lobi kod Dzeke i kompanije ...
BaboBih
Koji debil moras biti da tako nesta izjavljujes
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.