Asmir Suljić realizovao novi inostrani angažman

Dugo vremena bio slobodan igač

Asmir Suljić realizovao novi inostrani angažman

A. Čaušević

Asmir Suljić je nakon nekoliko mjeseci bez kluba pronašao novi angažman. Popularni Šejtan s Koševa je realizovao novi inostrani angažman. 

Suljić će karijeru nastaviti u Izraelu nakon što je potpisao jednogodišnji ugovor sa Maccabijem Petah Tikvom koji će se ove sezone takmičiti u najjačem rangu izraelskog fudbala poslije izborene promocije.

Brzonom krilnom fudbaleru je ovo sedmi klub u karijeri. Prve korake napravio je u niželigašu Butmiru, a punu igračku afirmaciju doživio u Sarajevu.

U Mađarskoj je nastupao za Ujpeš i Videoton, jedno vrijeme bio je član ljubljanske Olimpije, a posljednji klub u karijeri mu je bio poljski Zaglebie Lubin.

Do sada u svim vitrinama ima tri značjna trofeja. Slovenski i mađarski kup sa Olimpijom, odnosno Ujpeštom te titulu prvaka Mađarske dok je nastupao za Videoton.

Top Komentari

TheSorrow
Duplo vece pare je mogao imati u Sarajevu
0 2
djesidisee__98
Petah Tikva hi plej seknd half veri, veri gud end aj tinks rezultat iz opn
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi