Šejtana s Koševa je htio Partizan: "Ne bih imao problema da igram u Srbiji"

Trenutno bez kluba

Šejtana s Koševa je htio Partizan: "Ne bih imao problema da igram u Srbiji"

A. Čaušević

Jednu od najvećih evropskih pobjeda u posljednjem desetljeću Sarajevo je ostvarilo prije sedam godina. Na stadionu Asim Ferhatović Hase pao je Levski. 

Bordo tim je slavio s 3:1 i prošao dalje. Briljirao je Said Husejinovć, ali ništa slabije nije odigrao ni Asmir Suljić. Popularni Šejtan s Koševa je zabio drugi gol na meču, a svojom igrom opravdao i nadimak.

Nekoliko sedmica nakon te utakmice Suljić je otišao u Mađarsku. Potpisao je za Ujpest, u međuvremenu je igrao za Videoton, Olimipju i Zaglebije, a trenutno je bez kluba.

U razgovoru za poljske medije Suljić je kazao kako trenutno traži klub koji bi za njega bio najbolja opcija. Govorio je i o tome da je prošlog ljeta odbio Partizan.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Imao sam dosta ponuda, ali su atraktivnije s finansijke nego sa sportske strane. Želim ponovo da igram fudbal i vratim se na teren što je prije moguće. Vjerujem u Boga i Njegove odluke, još sam slobodan igrač i tražim klubo koji je najbolji za moju budućnost".

"Prošle godine sam imao ponudu Partizana, ali sam je odbio jer je bila i ponuda Maccabija. Međutim, mislim da ne bih imao problema da igram u Srbiji. Mislim da je Beograd sjajan grad". poručio je Suljić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shex79
Nisu mu dodijelili nadimak navijači, već Marijan Mijajlović, isto kao što je prozvao i onda Džeku pa postade dijamant, Vedo plavooki bombarder, itd.
6 1
SarajevoFC
'ta ce Levski, kakav je LITEX gigant. Samo je Seljo imao cast da igra s tim Bugarskim velikanom.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi