Aspas: Real Madrid? Prošao je moj voz...

Vjerovatno će ostati u Celti do kraja karijere

Aspas: Real Madrid? Prošao je moj voz...

Španski reprezentativac Iago Aspas u izjavi za tamošnje medije govorio je o svojoj budućnosti.

Najbolji igrač Celte Vigo priznao je da će najvjerovatnije završiti karijeru u ovom klubu, te da je za njega već kasno da pravi neke velike transfere.

"Trenutna situacija mi apsolutno odgovara i sretan sam. Ovdje sam sa svojom porodicom, stvarno mi je lijepo i ne razmišljam o odlasku iz Viga. Volio bih se ovdje i umiroviti", priznao je Aspas, koji se nedavno čak i povezivao sa Real Madridom:

"Mislim da je moj voz prošao. Ali, ako je Real zainteresovan za mene, mora prvo razgovarati sa mojim klubom, pa tek onda sa mnom".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako Aspas se nalazi na spisku Luisa Enriquea i vjerovatno će zaigrati 18. novembra protiv naše selekcije. Nadajmo se da neće biti baš raspoložen te noći u Las Palmasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi