Kakav dan za navijače Intera: Stiglo i drugo pojačanje nakon Lukakua

Doduše manje poznato

Kakav dan za navijače Intera: Stiglo i drugo pojačanje nakon Lukakua

Edmir Škorić

Dok se čeka potpis Romelua Lukakua, u Milano je jutros stigao i 20-godišnji veznjak.

Čini se da će ovo biti jako uzbudljiva sedmica za navijače Intera. Lukaku je doputovao iz Engleske i trenutno je na ljekarskim pregledima, pa će u toku dana zvanično posatati posuđeni član Intera.

Lukaku je jasno u centru pažnje, ali treba imati na umu da je danas u Milano došao i Kristjan Asslani, 20-godišnji veznjak. Albanac je stigao iz Empolija nakon sjajne sezone, u kojoj je postigao jedan gol na 26 mečeva.

I on, poput Lukakua, mora najprije da obavi ljekarske preglede, prije nego potpiše ugovor. Navijači Intera nadaju se da će se njima ubrzo pridružiti i Paulo Dybala, koji je slobodan ovog ljeta nakon što se rastao s Juventusom, mada se pregovori oko Argentinca još uvijek vode.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Biće tu još nekih dolazaka, Inter će bez dileme biti jedan od glavnih favorita za Scudetto.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1647189634
Forza Milan... Ne čine najbolji fudbaleri tim vec najbolja ekipa.. Milan sa tri igrača opet je kandidat za skudeto...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi