Aston Villa se pojačava iz Chelseaja?

Remy na meti kluba sa Villa Parka

Aston Villa se pojačava iz Chelseaja?

Ukoliko Aston Villa ispadne iz lige, grad Birmingham bi nakon dugo vremena mogao ostati bez ijednog kluba u najelitnijem engleskom klupskom takmičenju.

Da se to ne bi desilo i da bi trenutno posljednjeplasirani klub tabele izbjegao katastrofu potrebna su velika pojačanja, a jedno takvo bi na Villa Park moglo stići iz Chelseaja.

Na meti Aston Ville nalazi se napadač Loic Remy, koji je u ovoj sezoni upisao samo osam nastupa u Premiershipu.

Menadžer Aston Ville Remi Garde potvrdio je da je klub zainteresovan za Remyja, ali da ne može sa sigurnošću utvrditi kolike su šanse da se transfer obistini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Britanski mediji pretpostavljaju da bi Loic Remy, u slučaju da pristane, u Aston Villu stigao na šestomjesečnu posudbu, a njegova glavna misija bi bila pomoći ovoj ekipi da izbori opstanak, što će biti i više nego težak zadatak.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.