Chelsea ozbiljno zainteresovan za Jacksona Martineza

Plavci u potrazi za pojačanjima

Chelsea ozbiljno zainteresovan za Jacksona Martineza

Londonski Chelsea igra svoju daleko najslabiju sezonu u protekloj deceniji i jasno je da će ekipi Guusa Hiddinka biti potrebna pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Jedan od igrača koji se povezuju sa prelaskom na Stamford Bridge je i Jackson Martinez, 29-godišnji kolumbijski reprezentativac koji se nije najbolje snašao u Atletico Madridu, u koji je stigao iz Porta pred početak sezone.

Da se Chelsea zaista zanima za Jacksona potvrdio je i njegov menadžer Henrique Pompeo, koji je izjavio da postoji šansa da ovaj fudbaler brzo napusti Atletico i pridruži se Chelseaju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jackson Martinez je u ovoj sezoni odigrao 11 utakmica u Primeri, a postigao je samo jedan gol.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.