Aston Villa vodi protiv Chelseaja na poluvremenu, a svi gledaju u jedan statistički podatak

To je fudbal...

Aston Villa vodi protiv Chelseaja na poluvremenu, a svi gledaju u jedan statistički podatak

Aston Villa nakon prvih 45 minuta vodi protiv Chelseaja sa 1:0 u susretu 30. kola Premiershipa. 

Klub s Villa Parka se bori za opstanak i niko mu nije davao pretjerano velike šanse protiv Plavaca, ali jedna je prilika iskorištena i rezultat je takav kakav jeste.

Ipak, tih 1:0 je pomalo u drugom planu na društvenim mrežama jer svi pričaju o jednom statističkom podatku - posjedu lopte.

Naime, Plavci su loptu u svojim nogama imali čak 76 posto vremena za razliku od Ville koja ju je držala u 24 odsto vremena. Ipak, to izabranicima Franka Lamparda nije mnogo pomoglo jer su uputili samo jedan udarac uokvir protivničkog gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo, možda se u drugom poluvrmeenu stvari promjene, pa gosti okrenu stvari u svoju korist ali za sada djeluje kako posjed lopte na ovom meču ne bi trebao mnogo značiti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije