Atalanta predstavila još jednog novog igrača

Piccini se vratio u Italiju

Atalanta predstavila još jednog novog igrača

Atalanta je nakon još jedne sjajne sezone u kojoj je došla i do četvrtfinala Lige prvaka krenula u potragu za pojačanjima.

Aleksei Mirančuk je stigao iz moskovskog Lokomotiva, Cristian Romero je posuđen od Juventusa, a danas je predstavljen još jedan novi igrač u timu iz Bergama.

Naime, Atalanta je dovela Cristiana Piccinija iz Valencije.

Piccini, koji će uskoro nappuniti 28 godina, u Atalantu stiže na posudbu s opcijom otkupa ugovora za oko tri miliona eura.

Ovaj desni bek je u proteklom periodu imao velikih problema sa povredama zbog kojih je njegova karijera počela ići silaznom putanjom, ali u Bergamu očigledno vjeruju da ga mogu vratitu u pravu formu i da on može biti pojačanje za ekipu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cristiano Piccini je produkt omladinskog pogona Fiorentine koju je napustio 2014. godine kada je otišao u Betis. Nakon toga je igrao i za Sporting koji ga je prije dvije godine prodao Valenciji za osam miliona eura.

Top Komentari

GigantMostarski
Atalanta je ekipica koja dovodi savršena pojačanja u ekipu. Zato i jesu tu gdje su dok prije par godina su se borili za ispadanje. Sta znaci kad promjenis politiku i kad dovedes ljude koji znaju o nogometu.......
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije