Athletic Bilbao i Espanyol podijelili bodove, igrao i Kodro

LaLiga, 27. kolo:

Athletic Bilbao i Espanyol podijelili bodove, igrao i Kodro

U sklopu 27. kola španske LaLige večeras su se u Bilbaou sastali domaći Athletic i Espanyol (1:1).

Susret odigran na San Mamesu protekao je u boljoj igri domaćih koji su imali znatno veći broj šansi i terensku inicijativu, ali na kraju su se Kodro i društvo svejedno morali spašavati poraza.

Prvi gol na utakmici je pao već nakon devet minuta igre. Espanyol je u vodstvo doveo Ferreyra, a taj rezultat bio je aktivan sve do samog finiša utakmice. Brojni napadi i šanse Athletic Bilbau isplatili su se tek deset mintua prije kraja kada Garcia pogađa za 1:1 i postavlja konačan rezultat.

Priliku za igru u večerašnjem meču dobio je i bh. reprezentativac Kenan Kodro koji je na poluvremenu zamijenio Williamsa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

LaLiga, 27. kolo:

Athletic Bilbao - Espanyol 1:1

Top Komentari

Alkma
Pa moze li kodro pogledat ka golu a ne uputiti udarac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi