Athletic Bilbao slavio, Kodro ušao u finišu

Prva utakmica 29. kola LaLige

Athletic Bilbao slavio, Kodro ušao u finišu

U sklopu 29. kola LaLige večeras su se sastali Girona i Athletic Bilbao našeg Kenana Kodre.

Bio je ovo duel dvije momčadi koje igraju izuzetno tvrdo, gledajući međusobne omjere pretežno je svaki put pobjeđivao domaćin, ali večeras je gost bio taj koji je slavio - Athletic Bilbao (1:2).

Do prednosti prva je došla Girona golom koji je u 37. minuti postigao Stuani, a nakon što se pri rezultatu 1:0 i otišlo na odmor, u nastavku je uslijedio preokret.

Igrala se 53. minuta kada je Athletic Bilbao izjednačenje donio Williams, da bi isti igrač samo šest minuta kasnije asistirao Garciji za 2:1, što je, ispostavit će se, bio i konačan rezultat.

Priliku za igru dobio je i bosanskohercegovački reprezentativac Kenan Kodro koji je ušao u 81. minuti zamijenivši Garciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Alkma
UZ SVE PORNO SAJTOVE KOJI DANAS POSTOJE OVAJ SPORTSKI SAJT RADI NA PROMOCI PROSTITUTKI,NEMORALA,KLADIONICA SVE JE MANJE SPORTSKIH NOVOSTI SVE VISE PROSTITUTKI OBZIROM DA NISAM BUDALA DA TE DA VIDIM CIME SE OVAJ SAJT IZ DANA U DAN POCINJE BAVITI ZELIM POZDRAVITI SVE RADNIKE KOJE RADE NA UREDZENJU OVE STRANICE I POZELJETI IM DA UBUDUCE STAVE SLIKE SVOJIH MAJKI SESTARA I OSTALE BLIZNJE RODBINE OD MENE TO ZA VAS A JA SE LIJEPO ODJAVLJUJEM I NE PRATIM VAS VISE POZZ.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi