Atlanta deklasirala Inter, a onda je administrator iskoristio pizzu da brutalno ismije Messija!

Maštovita objava Atlante

Atlanta deklasirala Inter, a onda je administrator iskoristio pizzu da brutalno ismije Messija!

Eldar Ganibegović

Lionel Messi je nedavno objavio pizzu na Instagram storyju koja se mnogima nije dopala zbog svojih sastojaka. U međuvremenu je njegov Inter izgubio od Atlante, a administrator Twitter profila ovog tima iskoristio je upravo pizzu da brutalno ismije najboljeg igrača svih vremena.

Ne postavlja Lionel Messi na Instagram story često ono što jede. Ovaj put je objavio pizzu koja se mnogima nije dopala, no jasno je da je riječ u sponzorisanoj objavi.

Na pizzi se može vidjeti gomila kriški paradajza, uz nekoliko maslina i pokoje parče luka, što se mnogima ne sviđa i samo zbog toga je Messi bio predmet ismijavanja, ali ludnica je nastala tek kasnije .

Kasno sinoć po centralnoevropskom računanju vremena u MLS-u su se sastali Atlanta United i Inter Miami, a konačan rezultat bio je 5:2 za domaći tim.

Bila je ovo prva utakmica Intera koju je Lionel Messi propustio nakon dolaska u klub i to nakon što se nepotpuno spreman vratio s reprezentativne pauze.

Oglasi

Nakon što je Atlanta United slavio veliku pobjedu s pet postignutih golova protiv njegovog tima, administrator Twitter profila kluba iz Džordžije našao je način da dodatno bocne Messija. 

Naime, na Twitter profilu Atlanta Uniteda objavljena je fotografija pizze s paradajzom, lukom i maslinama, ali poredanih u obliku slova "L", što označava englesku riječ za poraz - lose.

"Evo ti pizza za put", stoji u opisu fotografije, a nije dugo vremena moralo proći prije nego što su se i brojni fanovi krenuli sprdati s Argentincem.

Ostaje samo da sačekamo naredni duel Intera i Atlanta Uniteda i da vidimo odgovor Lionela Messija, ali na terenu, onako kako on najbolje zna. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi