Oblak na maestralan način odbranio penal i spasio Atletico

Joselu se nije proslavio

Oblak na maestralan način odbranio penal i spasio Atletico

E. Čaušević

Atletico Madrid je večeras pobijedio Deportivo Alaves sa 1:0 u okviru 28. kola La Lige.

Madriđani su došli do važne pobjede s kojom će se zadržati na prvoj pozciji, te će osluškivati rezultat iz San Sebastiana gdje Barcelona gostuje Real Sociedadu.

Atletico je do pobjede došao u 54. minuti kada je Luis Suarez postigao pogodak, ali junak je bio Jan Oblak koji je u 86. minuti odbranio penal gostima.

Savić je skrivio penal, a loptu je uzeo Joselu koji je imao šansu da donese Alavesu bod, no Slovenac je na sjajan način odbranio njegov udarac i spasio Atletico.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odbranu Oblaka pogledajte OVDJE.

Top Komentari

daca
Ev gledam snimak i ne kontam.. Ako je ovo penal ja nemam veze sa fidbalom. Pa Var i sve jel moguće da lik ovo gleda i sudi penal. Wtf?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi