To se odavno nije desilo u fudbalu: Kvote najbolje pokazuju kakav okršaj nas očekuje u Bukureštu

Atletico dočekuje Chelsea

To se odavno nije desilo u fudbalu: Kvote najbolje pokazuju kakav okršaj nas očekuje u Bukureštu

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala i večeras mogu uživati u mečevima Lige prvaka, a na programu su dvije utakmice osmine finala.

Aktuelni prvak Bayern igra na gostovanju kod Lazija i jasno je da su Bavarci favoriti u ovom meču iako će rimski klub sigurno pokušati izboriti što bolji rezultat pred revanš u Minhenu.

No, prema mnogima derbi večeri igra se u Bukureštu gdje će Atletico dočekati ekipu Chelseaja. Ovi klubovi su se već sastajali u nokaut fazi ovog takmičenja, te je ekipa Diega Simeonea nešto uspješnija.

Sigurno je da nas očekuje još jedan spektakularan okršaj, a kvote na kladionici pokazuju da je čini se nemoguće odrediti favorita u ovoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, kvote su skoro izjednačene što se tiče pobjede jednog ili drugog tima što se zaista dugo nije desilo. Iako je Atletico domaćin kvota na pobjedu ovog tima je neznatno manja u odnosu na trijumf Chelseaja.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to na OVOM linku. Mozzart je ponovo pripremio najveće kvote na svijetu, a to najbolje dokazuje ponuda za večerašnji meč Atletica i Chelseaja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Svojprisebi
Ja nisam ni jedne tekme pogledo nit planiram od kad publike nema. Obicno sranje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.