Atletico Madrid doveo još jedno pojačanje

Deveto po redu

Atletico Madrid doveo još jedno pojačanje · Zvanično

Atletico Madrid je danas doveo još jedno pojačanje.

Riječ je o već sada nekadašnjem defanzivcu Espanyola Mariju Hermosu koji je odigrao dvije dobre sezone u klubu iz Katalonje što ga je preporučilo Diegu Simeoneu.

On ima 24 godine, a osim pozicije štopera može igrati i lijevog beka. Ranije je igrao za juniore Real Madrida, Real Valladolid, a potom i za Real Madrid Castillu.

On je inače već deveto ovosezonsko pojačanje Atletica, a prije njega su u klub došli Joao Felix, Marcos Llorente, Kieran Trippier, Felipe, Renan Lodi, Ivan Šaponjić, Hector Herrera i Nicolas Ibanez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, klub je u ovom prelaznom roku ostao bez prve zvijezde Antoinea Griezmanna koji je na kraju završio u Barceloni.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi