Ide li James u Atletico? Predsjednik kluba otklonio dileme

Kolumbijac traži novi tim

Ide li James u Atletico? Predsjednik kluba otklonio dileme

Potraga Jamesa Rodrigueza za novim angažmanom i dalje traje.

Po završetku sezone Rodriguezu je istekla dvogodišnja posudba u Bayernu i vratio se u Real, međutim na Santiago Bernabeu nema mjesta i posljednjih sedmica uveliko se radi na njegovom transferu.

Kraljevi ne žele da ga daju na posudbu, već planiraju njegovom prodajom prikupiti dio sume koju su platili kada su ga 2014. otkupili od Monaca, a kao potencijalni kupci pominju se Napoli i Atletico Madrid.

I dok pregovori s Napolijem ne idu baš najbolje, iz Atletica su se oglasili i demantovali napise da žele Rodrigueza u svom timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mi jesmo zainteresovani samo za vrhunske igrače, to James jeste, ali daleko smo od njegovog transfera. Da li je bilo pregovora? Ja u to nisam upućen", kazao je predsjednik Atletica Enrique Cerezo.

Tokom ovog ljeta u Atletico su, između ostalog, stigli Ivan Šaponjić, Renan Lodi, Joao Felix, Felipe Monteiro, Hector Herrera, Marcos Llorente...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi