Atletico Madrid odbio 150 miliona eura za Joao Felixa!

Engleski klub ostao kratkih rukava

Atletico Madrid odbio 150 miliona eura za Joao Felixa!

Atletico Madrid je prije pandemije koronavirusa odbio 150 miliona eura za svoju prvu zvijezdu Joao Felixa, prenosi portal Goal.com. 

Pomenuti izvor kaže kako su Jorgandžije prije nekoliko mjeseci primile ponudu od neimenovanog engleskog kluba, ali istu su odbili.

Iako Felix ne pruža onakve partije kakve su se od njega očekuvale kada je stigao u Madrid, Diego Simeone još uvijek vjeruje u njega i čini se kako bi mu se to moglo isplatiti jer je Portugalac nakon povratka La Lige počeo igrati mnogo bolje.

On je prije dvije noći postigao dva pogotka u gostujućem trijumfu nad Osasunom i na taj način vjerovatno najavio bolje dane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Atletico ga je prošle godine doveo kao zamjenu za Antoinea Griezmanna te je za njega izdvojio vrtoglavih 126 miliona eura.

Prije transfera u Atletico, Felix je bio interesantan Manchesterf Cityju, Real Madridu i Juventusu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi