Saul: Vidim takve stvari po Instagramu i nisu mi jasne

Ostaje u Atleticu

Saul: Vidim takve stvari po Instagramu i nisu mi jasne

E. Čaušević

Španski mediji već neko vrijeme bruje o tome da će Saul Niguez na kraju sezone napustiti Atletico Madrid.

Ovaj veznjak najviše se povezuje s prelaskom u Manchester United koji ga je i prošle godine pokušao dovesti na Old Trafford, ali to nisu uspjeli. Međutim, madridski AS objavio je da Atletico razmišlja da prihvati ponudu Uniteda.

Navodno, Crveni đavoli su spremni platiti oko 70 miliona eura za ovog 25-godišnjeg veznjaka. Ipak, nakon svega oglasio se i Saul koji je poručio da uopšte ne razmišlja o odlasku iz kluba.

"Vidim takve stvari po Instagramu i nisu mi jasne. Vidim šta pišu o meni, ali ja o tome baš ništa ne znam. S Atleticom sam potpisao ugovor na duži period iz razloga što želim ostati ovdje i to vam je odgovor na sva vaša pitanja", rekao je Saul.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski veznjak s Atleticom ima ugovor na još čak šest godina i bit će teško očekivati da će ga Manchester United dovesti ovog ljeta.

Top Komentari

Martial9
Samo vi brujite o tome brujalo vas dabogda PA dokle vise izmisljate te lazi kreteni jedni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi