Atletico Madrid otvorio vrata najvećem rivalu!

Cerezo iznenadio izjavom

Atletico Madrid otvorio vrata najvećem rivalu!

A. Čaušević

Atletico Madrid je spreman dozvoliti Real Madridu da svoje domaće utakmice igra na stadionu Wanda Metropolitano. 

Kako je stadion Santiago Bernabeu u fazi rekonstrukcije Atletico nema ništa protiv da njihov najveći rival koristi super moderni stadion Wanda Metropolitano. Potvrdio je to predsjednik Jorgandžija, Hernique Cerezo.

"Ustupiti Wandu? Neka niko ne dovodi u sumnju tu da smo spremni izaći u susret Realu", rekao je Cerezo tokom druženja sa gradonačelnikom Madrida.

Slična epizoda se desila 1996. godine. Tada je Atletico jedan dio sezone igrao na stadionu Santiago Bernabeu dok je stadion Vicente Calderon bio u fazi rekonstrukcije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Realu su odlučili da sezonu završe na stadionu Alfredo Di Stefano koji se nalazi u sklopu trening kampa kraljevskog kluba, međutim ako se publika vrati, nije isključeno da zaigraju na Wandi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti