Zbog Jovićevog 'korona roštilja' i igrač Atletica na raportu u klubu

Ovo im nije trebalo

Zbog Jovićevog 'korona roštilja' i igrač Atletica na raportu u klubu

S. Grebović

Srbijanski fudbaler Luka Jović je prije par dana razbjesnio rukovodstvo i navijače Real Madrida nakon što je na društvenim mrežama okačio fotografiju na kojoj roštilja sa svojim društvom.

Budući da je fudbalerima i dalje zbog koronavirusa zabranjeno okupljanje, Jović je ovim potezom prekršio i ovo pravilo, a brzo se ispostavilo da nije jedini koji je to uradio.

Ispostavilo se da su na "korona roštilju" bila prisutna njegova dvojica kolega iz reprezentacije Srbije koji nastupaju u Španiji i to Getafeov Nikola Maksimović, te Atleticov Ivan Šaponjić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Naš fudbaler nije prekršio mjere zbog pandemije, ali mi u klubu preferiramo da naši igrači ipak budu maksimalno oprezni", rekao je izvor iz kluba sa Wande Metropolitano za španski list.

Također, As dodaje da će Šaponjić morati na novo testiranje na koronavirus te da će se vratiti treninzima sa ostatkom ekipe ako se test pokaže negativnim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi