19

Komentari (19)

Ecosport
Barça mora sve dobit do kraja ako misli uzet prvenstvo. Real će možda u jednoj utakmici kiksati, ali će im tada vjerovatno opet sudije pomoći kao što su im pomogle prošle sezone. VARdrid je to, džaba je.
Śmeker007
To iz iskustva znas kako je kada ti sudije tj VAR pomaze... hahahaha Pa mene bi sramota bilo nakon utakmice protiv Valladolida, pa u toj utakmici bi Vam oni dali 3-4 gola da imaju malo bolji napad, a u subot da je REAL efikasniji bio, pa bilo bi do poluvremena sve rijeseno... Mingueza sam ne zna kako je onaj bezze gol postigao, a za padanje Bw da ne pricamo sramotno, al sta ocekivati od malog kluba kao sto je barca, koja ce uvijek biti u sjeni velikog REALA.... Bääääh :P
Soni
Real uzima ovo do kraja a Atletico drugi.
Mele
Atletico ima najtezi raspored, mora osvojiti bod u Barseloni i pobijediti svaku do kraja. Real ima Sevilju, bice gusto svakako do kraja.
Nele.
35. kolo bi moglo napravit razliku.
fudo.98
Kako god, nikad lošiji fudbal u La ligi.
huizju
Takav se fudbal igra u la ligi otkad znam za nju.. vjeciti sampioni real ili barsa, omakne se jednom u 10 godina nekom drugom da uzme titulu!!
fudo.98
Možda se igra, ali se nije znalo ko je bolji, aa sad se ne zna ko je gori.
Eno30
Atletico je prokocko 13+ bodova tako da ta ekipa koja to prokocka i nije zasluzila da uzme titulu, tako Real ili Barsa uzimaju mada se to i godinama uvjek ta dva kluba pita za titulu
AndrejUdovicic
Uzima real vidjet realno igraju dobar fudbal i dobro su uklopljeni,a i realno imaju najjacu klupu koja ce igrati veliku ulogu.
Hehehehrvtbr
Zamolio bih da ne pricate gluposti ,nikad u fudbalu ne znas ko ce osvojit ,real igra i LP i Laligu dok Barca i Atletiko igraju samo laligu ,iskreno moj favotit pored par losih rezultata je Atletiko.
AndrejUdovicic
a sta ko real nikad u sezoni nije osvojio ls ligu i ligu prvaka po tebi je najveci favorit atm jer vjv navijas za njih ali po meni oni tesko da mogu :)
AndrejUdovicic
a sto se tice ko ce osvojit ne kazem da real hoce jer tacno je u fudbalu se to nikad ne zna jer i sevilja idalje matematici moze ali po meni mislim da ce real ne znam mozds sam i subjektivan jer navijsm za njih
Ecosport
Andreje crni, kakva dobra igra reala, o čemu pričaš. Igraju hinjski, šugavo, pomažu im sudije i ove kao i prošle sezone. Nego imaju sreću da Atletico izgubi onoliku prednost. Real će osvojiti samo zato što su i protiv Barçe i protiv Atletica osvojili sve bodove. Jer Barça će ili dobit ili neriješeno protiv Atletica i tu će Real na prvo mjesto.
Hehehehrvtbr
Al ne znam o cemu pricas ovo nije real iz 2017 ,ovaj real vuku stariji igraci npr. Kross ,Modric ,Benzema ,Ramos i mislim da real ne moze igrat dobro na dva fronta ,pa samo pogledaj klupu protiv Barcelone.
Hehehehrvtbr
Slazem se sa tobom ali mislim da ne treba otpisat Atletiko protiv Barce jer to je Simeoni ,uvjerili smo se milion puta kao proslo godine protiv Liverpula ,mislim da je Barca kvalitenija trenutno al i mislim da ne treba otpisat Atletiko?
AndrejUdovicic
Real ne treba nigdje nikad odpisat samo pogledaj koliko ih po kvotama odpisuju tj kladionicari pa ponovo dobijaju moze real vjeruj uvjek
AndrejUdovicic
daleko od toga da se atm odma odpisuje ali barasa je sig veci favorit ali nebi me cudilo da to na kraju bude x
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti