Saigrači se od šoka hvatali za glavu: Zarađuje milione, a obrukao se kao pravi amater

Nevjerovatan promašaj

Saigrači se od šoka hvatali za glavu: Zarađuje milione, a obrukao se kao pravi amater

Endin Čaušević

Atletico Madrid i Sevilla odigrali su danas u San Franciscu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, a rezultat je na kraju bio 1:1. Međutim, glavna tema nakon meča je iskusni veznjak Koke koji se promašajem obrukao za cijeli život.

Mnogi klubovi odlučili su veći dio priprema odraditi u Sjedinjenim Američkim Državama, a među njima su Atletico Madrid i Sevilla koji su iskoristili priliku da odigraju prijateljsku utakmicu.

Treneri oba tima imali su priliku da daju priliku skoro svim igračima i jasnije vide na koga mogu ozbiljnije računati u novoj sezoni, a za koga više neće biti mjesta i koji će dobriti dozvolu da do kraja ljetnog prelaznog roka pronađu novi tim.

Na ovoj utakmici nismo vidjeli neki baš lepršav fudbal, a na kraju je rezultat između španskih rivala bio neriješen.

Sevilla je uspjela u 66. minuti da povede sa 1:0 kada je Rafa Mir zatresao mrežu madridskog kluba, ali Atletico je uspio u samom finišu utakmice da izjednači na 1:1 što je bio i konačan rezultat meča.

Oglasi

U centru pažnje našao se Angel Correa koji je u 84. minuti uspio da pogodi za 1:1 i tako pomogne Atleticu da izbjegne poraz u današnjoj utakmici.

Međutim, glavna tema nakon meča u San Franciscu je iskusni vezni igrač Atletico Madrida, Koke, koji se nevjerovatno obrukao danas.

Naime, sve se dešavalo još u finišu prvog poluvremena, tačnije 38. minuti, kada je Atletico mogao do porednosti i svi su već vidjeli loptu u golu, no Koke je sa svega sedam metara poslao loptu preko gola.

Kapiten Atletica se spetljao prilikom udarca, a na kraju je lopta otišla preko gola. Ni njegovi saigrači nisu mogli da vjeruju šta je promašio jer su se mnogi uhvatili za glavu u nevjerici zbog onoga šta se desilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi