Uzbuna u Atleticu: Jorgandžije prestale trenirati!

Problemi za lidera Primere

Uzbuna u Atleticu: Jorgandžije prestale trenirati!

Admin Čaušević

Atletico Madrid ove sezone igra odlično, vodeći je tim La Lige i prvi favorit za osvajanje titule obzirom na formu Barcelone i Reala.

Najveći protivnik Atleticu u ovom dijelu sezone je koronavirusa. Jorgandžije su nakon posljdnjih pozitivnih slučajeva prestale trenirati.

Večeras na Wanda Metropolitanu trebaju igrati svoj meč protiv Celte, a posljednja provjera i priprema za taj meč nije održana.

Diego Simeone i igrači će lično vlastitim automobilima doći na stadion jer je velika mogućnost da još neki od testova koji su urađeni danas budu pozitivni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembélé, Joao Felix, Carrasco, Hermoso, Correa, Vrsaljko, Costa, Giménez, Suárez, Lodi, Torreira su igrači koji su imali problema s koronavirusom. A Simeone je u strahu da se ta lista dodatno ne produži.

Top Komentari

adis_D11
Pa čekaj jesul ovi igrači prebolivali coronu ili neće igrati večeras?
3 0
WOLF20
Kakav clanak hahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti