Atletico se mučio protiv Eibara

La Liga

Atletico se mučio protiv Eibara

E. Škorić

Nogometaši Atletica savladali su Eibar s 1:0 u susretu 36. kola španske La Lige.

Atletico se protiv Eibara danas dosta mučio, ali je na kraju stigao do vrijedne pobjede i sve su prilike da će Madriđani ostati na trećem mjestu, koje donosi direktan plasman u Ligu prvaka. Dva kola prije kraja, Atletico ima pet bodova više od Seville.

Eibaru ova utakmica nije puno značila, no gosti iz Baskije svejedno su odlučili da na Vincente Calderonu pruže snažan otpor favorizovanom domaćinu, koji je u nastavku došao do pogotka za tri boda. 

Jedni gol na meču postigao je Saul Niguez u 69. minuti, a Atletico je mislima na revanšu polufinala Lige prvaka, mada treba imati na umu da crveno-bijeli moraju da sustižu 0:3 protiv Real Madrida.

La Liga, 36. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico - Eibar 1:0 (Niguez 69)



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi