Aubameyang objavio video iz svlačionice, a navijači odmah vidjeli "uljeza" koji je izazvao euforiju

Definitivno ostaje u klubu

Aubameyang objavio video iz svlačionice, a navijači odmah vidjeli "uljeza" koji je izazvao euforiju

E. Čaušević

Španski mediji objavili su da će Barcelone vjerovatno danas potvrditi da Ousmane Dembele ostaje u ovom klubu.

Dembele je već dvije sedmice slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Barcelonom i mnogi su očekivali da će Francuz gotovo sigurno karijeru nastaviti u nekoj drugoj ekipi.

Međutim, sve se promijenilo jer Dembele i njegov agent Moussa Sissoko nisu dobili ponude koje su očekivali, a na kraju je francuski reprezentativac odlučio da ostane u Barceloni.

Dembele je prihvatio ponudu Barcelone i dosta manju platu, te je s Kataloncima potpisao ugovor do ljeta 2024. godine što će danas biti i ozvaničeno.

No, čini se da se Dembele već vratio u svlačionicu, a to je potvrdio i video kojeg je na Instagramu objavio Pierre-Emerick Aubameyang. Napadač Barce je objavio video u kojem je označio samo Memphisa Depayja, ali jasno je šta je bio cilj.

Mnogi su odmah shvatili da se u svlačionici nalazi i Dembele koji je tog dana prošao ljekarske preglede i dobio je dozvolu da se priključi ekipi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele bi se već večeras trebao pojaviti na treningu katalonskog kluba nakon što se ozvaniči njegov ostanak u Barceloni.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije