Raphinha poveo rođaka u Barcelonu i napravio najgenijalniji potez u historiji transfera

Izašao s aerodroma bez ikakvih problema

Raphinha poveo rođaka u Barcelonu i napravio najgenijalniji potez u historiji transfera

Endin Čaušević

Barcelona je jučer zvanično potvrdila da je Raphinha novi fudbaler ovog kluba.

Katalonski klub je uspio dovesti veliko pojačanje nakon što je Leeds prihvatio ponudu od skoro 65 miliona eura za Brazilca koji je jučer doputovao u Barcelonu na ljekarske preglede i potpis ugovora.

Raphinha je bio pred potpisom za Chelsea nakon što je Leeds sve dogovorio s ovim klubom, ali nakon što je Barcelona poslala ponudu za njega nije bilo dileme gdje će nastaviti karijeru.

Barcelona je jučer ozvaničila njegov dolazak, a ubrzo nakon toga Raphinha je doputovao u ovaj grad kako bi se priključio novom timu.

Međutim, dosta zanimljiva situacija desila se prilikom dolaska Raphinhe u Barcelonu. Na aerodrom ga je čekala velika grupa novinara i fotoreportera, ali s njim u avionu bio je i njegov rođak koji itekako liči na Raphinhu.

Raphinhin rođak prvi je izašao iz aviona i napravio je totalnu zbrku jer su svi krenuli za njim i počeli da ga fotografišu, a novinari su tražili od njega izjavu dok je on mirno prošao pored njih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Niko nije ni shvatio da to nije Raphinha, a Brazilac je nekoliko minuta kasnije mirno prošao kroz aerodrom i izašao na potpuno drugi izlaz, a da to skoro niko nije ni primijetio.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Pravi Brazilac, izdribla ih odmah na aerodromu sve.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi