4

Komentari (4)

yossarian
Opasno je dolaziti na vijesti o Arsenalu, širi se opasna zaraza gaziatitis miakhalifakus. Manifestuje se tako da posjetioci počnu manijakalno ostavljati kritičke komentare na vijesti o Arsenalu. A osnovno je pitanje, who gives a fu.k? Da Arsenal ne valja, to svako vidi. Ali zašto se vodi toliko ostrašćene polemike? Izvor zaraze je Gazija, odnosno Mia Khalifa i ko zna još koje profile ima. Sa pričom o VELIKAANIMA koje ne ispušta iz usta svima nam se popela na neku stvar. Zarazu ne mogu spriječiti ni admini, pojavi se u novom obliku pod novim profilom. Najbolje je zato zaobići toksične vijesti.
SeoRusilac
Cirkus mame mi
amadeus21
Kakva smijurija od trenera je Unai Emery....a o Arsenalu ne treba ni trositi rijeci
dare
navijac sam arsenala al ovo je stvarno postao cirkus od kluba zadnjih godina.... a pogotovo kad je dosao ovaj klaun emery koji ne zna sastavit ekipu da valja ni na playstationu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.