Aubameyang bi mogao ostati bez kapitenske trake nakon samo jedne utakmice

Turbulentan period za Arsenal

Aubameyang bi mogao ostati bez kapitenske trake nakon samo jedne utakmice

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala prethodnog vikenda poraženi su u gostima protiv Leicestera sa 2:0 u meču 12. kola Premiershipa.

Arsenal već četiri utakmice ne zna za pobjedu u domaćem prvenstvu i sada je pao na šesto mjesto. Jasno je da su Topnici u krizi, a loša atmosfera stvorila se nakon što je Granit Xhaka imao sukob s navijačima.

Švicarac je tada ostao bez kapitenske trake koju je Unai Emery odlučio dati Pierre-Emericku Aubameyangu. Gabonac je za vikend po prvi put bio kapiten Arsenala, a čini se da to neće dugo potrajati.

Iako je Aubameyang jedan od najboljih igrača Arsenala engleski mediji su prenijeli da nisu baš svi u klubu dobro reagovali na to da je on izabran za novog kapitena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čak i navijači vjeruju da je kapitenska traka trebala ići nekome drugom, te navodno Emery ponovo razmišlja da promijeni odluku. To samo dovoljno pokazuje koliko je atmosfera u Arsenalu uzdrmana.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
Opasno je dolaziti na vijesti o Arsenalu, širi se opasna zaraza gaziatitis miakhalifakus. Manifestuje se tako da posjetioci počnu manijakalno ostavljati kritičke komentare na vijesti o Arsenalu. A osnovno je pitanje, who gives a fu.k? Da Arsenal ne valja, to svako vidi. Ali zašto se vodi toliko ostrašćene polemike? Izvor zaraze je Gazija, odnosno Mia Khalifa i ko zna još koje profile ima. Sa pričom o VELIKAANIMA koje ne ispušta iz usta svima nam se popela na neku stvar. Zarazu ne mogu spriječiti ni admini, pojavi se u novom obliku pod novim profilom. Najbolje je zato zaobići toksične vijesti.
1 0
amadeus21
Kakva smijurija od trenera je Unai Emery....a o Arsenalu ne treba ni trositi rijeci
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi