Navijači Arsenala bijesni na Aubameyanga: Jedan detalj nakon meča ih izbacio iz takta

Očito se ne smije smijati nakon poraza

Navijači Arsenala bijesni na Aubameyanga: Jedan detalj nakon meča ih izbacio iz takta

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala poraženi su jučer na gostovanju kod Manchester Cityja sa minimalnih 1:0.

City je uspio da dođe do pobjede protiv Topnika, a odlučujući trenutak utakmice desio se u 23. minuti kada je jedini gol na utakmici postigao Raheem Sterling.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se Pierre-Emerick Aubameyang koji je bio na udaru kritika navijača Arsenala kojima je zasmetao jedan detalj nakon što je meč završen.

Naime, Aubameyang je stao da se pozdravi s Gundoganom s kojim je igrao nekada u Dortmundu. No, ono što je navijačima zasmetalo jeste činjenica da se smijao i šalio i očito nije to smio da radi tako javno nakon poraza od rivala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aubameyang looked in good spirits despite the defeat for Arsenal

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1597849779
Cuj ne smije se smijat kakvu debili pa nisu finale LŠ izgubili
3 0
MaDaj
HAHAHHA ali znaci nijedan pravi navijac nije rekao rijeci ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi