Ništa od posla!? Aubameyang se vraća u London iz Barcelone s "porodičnog putovanja"

To bi bilo to?

Ništa od posla!? Aubameyang se vraća u London iz Barcelone s "porodičnog putovanja"

Eldar Ganibegović

Pierre-Emerick Aubameyang jutros je doputovao u Barcelonu i činilo se da će upravo ovaj klub postati njegova naredna destinacija.

Mundo Deportivo objavio je da će igrač danas proći ljekarske preglede i postati novi igrač Blaugrane, no čini se da to i nije baš tako jednostavno.

Dembele je još uvijek igrač Barcelone, pa Gabonac teško da bi mogao biti registrovan u klubu s Nou Campa, a inostrani mediji prenose vijest da je Auba čak došao u glavni grad Katalonije prije no što su Arsenal i Barcelona uopšte dogovorili posao.

Ukoliko se nešto značajno ne promijeni, Aubameyang će se vratiti u London i tu se sva priča završava. Najmanje do ljeta ostat će igrač Arsenala.

Aubameyang je ove sezone za Arsenal odigrao 15 utakmica u svim takmičenjima, postigao sedam golova i dodao dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Arsenal je, podsjetimo, stigao iz Borussije Dortmund u zimu 2018. godine za nešto više od 60 miliona eura.

Naredne sezone je s 22 gola bio najbolji strijelac engleske Premier lige, a jedini trofej s Arsenalom mu je Community Shield iz 2021. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Dosadni ste
2 1
19211921
O cemu vi pisete majko mila
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti