Neobjašnjivi golovi iz njemačke Cvajte: Ono što se desilo djeluje nestvarno i nerealno

Meč završen 1:1

Neobjašnjivi golovi iz njemačke Cvajte: Ono što se desilo djeluje nestvarno i nerealno

M. Šljivak

Erzgebirge Aue i HSV remizirali su jučer (1:1) u susretu 9. kola 2. njemačke Bundeslige.

Favorizovani HSV uspio je u posljednjim sekundama meča doći do jednog boda, iako ga po prikazanoj igri protiv posljednjeplasiranog tima na tabeli nikako nije zaslužio.

Veliku pažnju u ovom meč privukla su oba postignuta pogotka i zaista je rijedak slučaj da se ovakve situacije vide na jednom meču.

Aue je poveo u 23. minuti sretnim golom Antonija Jonjića kojeg je lopta slučajno pogodila u glavu i završila je u mreži.

Defanzivac gostiju iz Hamburga Jonas David pokušao je da izbaci loptu, Jonjić se slučajno našao na pravom mjestu i lopta je završila u mreži za 1:0.

HSV je do boda u ovom meču došao u 94. minuti i to nestvarnim autogolom domaćeg defanzivca Dirka Carlosona.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nesretni fudbaler pokušao je izbaciti loptu ispred svog gola i umjesto da je lagano pošalje u korner nakon kojeg bi vjerovatno bio označen kraj, on je loptu poslao u mrežu za 1:1.

Na kraju su domaći navijači i igrači ostali bez pobjede. Još uvijek za nju ne znaju u novoj sezoni i jedini su tim bez trijumfa uz samo četiri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi