Igra u životnoj formi: Fantastičan gol Demirovića protiv Leipziga

Odlično se snašao

Igra u životnoj formi: Fantastičan gol Demirovića protiv Leipziga

E. Čaušević

Fudbaleri Augsburga igraju trenutno na svom terenu protiv Leipziga meč 11. kola njemačke Bundeslige, a u centru pažnje ponovo se našao Ermedin Demirović.

Augsburg ove sezone igra u dobroj formi, a odluka Demirovića da dođe u ovaj klub iz Freiburga je bio pravi potez jer ima znatno veću minutažu.

Iako je Leipzig ušao kao favorit u ovu utakmicu igrači Augsburga su zaista odlično otvorili meč i nalaze se pred pobjedom.

Augsburg je uspio da povede sa 1:0 u 34. minuti meča kada je sudija svirao penal, a pogodak s bijele tačke zabio je Berisha.

Početkom drugog poluvremena u centru pažnje našao se Demirović koji je uspio da zabije pogodak za 2:0.

Bh. reprezentativac je u 51. minuti meča nakon asistencije Berishe uspio da zabije gol za 2:0 i tako udvostruči prednost Augsburga.

Demirović se nakon centaršuta Berishe iz kornera sjajno snašao u petercu gostiju i odlično je glavom poslao loptu u mrežu Leipziga.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za Demirovića je ovo već peti gol u Bundesligi ove sezone na 11. utakmici, te pokazatelj da se nalazi u zaista sjajnoj formi.

Top Komentari

user1663816644
Samo trpaj momcino.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi