Aurier i danas žali zbog Barce: Sam sam kriv

Propao transfer

Aurier i danas žali zbog Barce: Sam sam kriv

E. Škorić

Tottenhamov defanzivac Serge Aurier naveo je razlog koji ga je spriječio da potpiše za Barcelonu.

Aurier je kao igrač PSG-a mogao da pređe u Barcelonu, ali jednostavno ga je u tome spriječila loša reputacija koja ga prati. 

"Da, siguran sam da me Barca željela. Kada su razgovarali o meni, nisu bili sigurni da li ću u Barceloni biti bolji nego što sam bio u PSG-u. Pratile su me razne kontroverze i to je jedan od razloga što nisam prešao u Barcu", kazao je Aurier.

"Volim da igram, a nekada me nose emocije, pa ispadnem negativac. Moj ugled je narušen. Da sam ostao u Francuskoj, ništa se ne bi promijenilo. Trebao mi je novi izazov", otkriva ovaj desni bek.

Unatoč svemu, Aurier ne isključuje mogućnost da se vrati u Pariz. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Oni su mi poput braće i nemam ništa protiv da se jednog dana vratim", poručio je na kraju 24-godišnjak koji je u PSG 2014. godine stigao iz Toulousea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi