Na Ernst Happel stadionu

Austrijanci održali posljednji trening pred duel sa BiH

Fudbalska reprezentacija Austrije održala je svoj posljednji trening pred prijateljski duel sa najboljom selekcijom naše domovine.

Izabranici Marcela Kollera odradili su svoj zadnji trening pred susret sa Zmajevima, a u njega ulaze motivisani visokom pobjedom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nad Lihtenštajnom.

Austrijanci zauzimaju prvo mjesto u kvalifikacionoj grupi G, a sa 13 bodova drže čelnu poziciju ispred Švedske i Rusije.

Domaći mediji poslije dugo vremena pišu o sjajnom fudbalu koji igra njihov nacionalni tim, a da u njemu vlada odlična atmosfera mogli smo se uvjeriti i u prvih petnaest minuta treninga na najvećem bečkom stadionu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Koliko Austrijanci zaista mogu protiv Zmajeva uvjeriti ćemo se sutra od 20:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije