Avdić domaćin Željezničaru u Jablanici, uskoro novi potpis, u nedjelju važna sjednica Skupštine
Avidć sa Mulalićem iz perioda dok je nosio dres Željezničara FOTO: NK Jedinstvo

Avdić domaćin Željezničaru u Jablanici, uskoro novi potpis, u nedjelju važna sjednica Skupštine

S. Mlaćo
Pred nogometašima sarajevskog Željezničara sutra je novi ispit.

Plavi sa Grbavice spremaju se u Konjicu,  a do sada su odigrali dvije prijateljske utakmice.

Na Ilidži su savladali niželigaša FK Baton sa 4:1, a zatim federalnog prvoligaša NK Bratstvo iz Gračanice 1:0.

Sutra ih čeka duel sa još jednim federalnim prvoligašem, ovaj put FK Goražde, klub koji sa klupe predvodi Darko Vojvodić.

Susret će biti odigran u Jablanici, s obzirom da iz Željezničara konačno željeli da pređu na 'pravu' travu.

Treninge i utakmice do sada su odigravali na terenima sa umjetnom travnom, kako na Ilidži, tako i Konjicu.

Oglasi

Domaćin Željezničaru sutra će biti Admir Avdić, nekadašnji član Željezničara, rođeni Jablaničanin koji je proteklih dana i posjetio ekspediciju Željezničara, te obavio razgovore sa nekadašnjim saigračima.

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi, ljudi stoje i u zatvorenom

Avdić je između ostalih dijelio svlačionicu sa Edisom Mulalićem, sadašnjim šefom struke Željezničara, te je sigurno da će Željezničar privući pažnju navijača u Jablanici.

Struke Željezničara uskoro će donijeti konačnu odluku o igračima na probi, a saznajemo da će ugovor sigurno potpisati nigerijski napadač Adeshina Fatai, koji se pokazao u veoma dobro izdanju u dvije prijateljske utakmice, te na samim treninzima.

Ovaj 22-godišnjak na Grbavicu stiže iz Rumunije.

U nedjelju je zakazana i Skupština FK Željezničar, veoma bitna za budućnost kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedan od članova Skupštine kratko nam je kazao da se raduje samom sjednici te da u i oko kluba vlada optimizam. Navodi da će detalji oko samih tačaka biti poznati tek dolaskom na Skupštinu, te da se mnoge stvari zbog važnosti čuvaju u tajnosti, što je svakako ispravan potez.

Kada su navijači u pitanju, FK Željezničar do objave ovog teksta ima 5.207 aktivnih članova, a cilj navijača je 10.000, što bi bila velika finansijska injekcija za klub.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

isko87
Idemo samo jako abd.Sto jace sto pametnije.Nadam se da ce ova sezona bit uspjesna u svakom smislu.Da vratimo nasu publiku na stadion.Da ovim nasim kriticarima po raznim portalima pokazemo ko je Zeljo.VOLIM TE ZELJO????????????????
9 2
NKZ1922
Igra se i Zvijezda - Alfa Modriča, al zaboravio sam da za SportSport postoji samo jedan rang takmicenja u ovoj državi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi