Avdukić u 37. godini mijenja sredinu?

Bivši reprezentativac BiH

Avdukić u 37. godini mijenja sredinu?

Nekadašnji rezervni golman reprezentacije BiH Asmir Avdukić mogao bi napustiti Željezničar Sport Team.

U ovaj banjalučki klub koji se takmiči u 1. ligi RS, Avdukić je stigao zimus i u protekloj polusezoni je branio na svih 16 utakmica, međutim sada bi mogao ponovo promijeniti sredinu.

Špekuliše se da bi Avdukić od naredne sezone mogao braniti boje Krupe, koja je u potrazi za novim golmanom nakon što su Jovan Kutić i Mladen Ilić najavili odlazak iz kluba. Avdukić je u vrlo dobrim odnosima s trenerom Krupe Branislavom Krunićem s kojim je ranije bio saigrač, a do prije nekoliko mjeseci su također sarađivali i u Željezničaru.

Osim Avdukića, sa Krupom se povezuje i doskorašnji golman Čelika Matej Marković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa je, podsjetimo, ovog ljeta već angažovala Marića, Handžića, Puzigaću i Dekića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi