Krupu na Zlatiboru čekaju četiri provjere

Pripreme za narednu sezonu

Krupu na Zlatiboru čekaju četiri provjere

Ekspedicija Krupe sutra će se zaputiti ka Zlatiboru, gdje će biti nastavljene pripreme za novu sezonu Premijer lige BiH.

Igrači Krupe zajedno sa stručnim štabom na Zlatiboru će boraviti ukupno 12 dana i na ovoj srbijanskoj planini će odigrati četiri pripremne utakmice.

Prva je na rasporedu 4. jula protiv Rudara iz Pljevalja, tri dana kasnije protivnik je Mačva, dok je 11. juli izabranicima Branislava Krunića rezervisan za ogled sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

Na dan povratka kući (13. jula) Krupa će odigrati meč protiv Mladosti iz Lučana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa je, dodajmo i to, danas odigrala prvu pripremnu utakmicu. U mjestu Lipnica kod Tuzle protivnik je bila Sloboda, a nakon 90 minuta pogodaka u duelu ova dva premijerligaša nije bilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti