Posljednji pozdrav putem Instagrama

Aydin Olgun najavio kraj "predstave"

14

Komentari (14)

mosaljozemosaplavo
Nije NK Celik lopovski klub nego ljudi koje vode taj klub i koji su glavni u skupštini ili glavnim strukturama kluba, navijaci trebaju otjerati te ljude i dovesti nove, sva dugovanja se mogu rijesiti kroz reprogram.
Miky007
NK Celik = Sve go lopov do lopova! Ovaj nazovi sponzor nesto nasao sebe, dali da opere lovu ili slicno ne znam, ali se nesto ocito zeznuo.. Ovi nazovi igraci njih par kontali evo sanse da se obezbijede finansijski, udruzili se bradica i njih par iskusnijih kontali da nekog ucjenjuju, ko neke igracine da zarade 500 000 km u ovoj ligi za 2-3 sezone..Ma gdje ste majstori nismo vas prepoznali! I ko je u svemu popusio...pa jadni i vjerni navijaci, koji nemaju ni za kifle, pored svog jada u dvoristu, krivi su im iz Sarajeva itd itd, a ne pociste svoja vnago ispred svog praga!! Steta je samo za ime NK Celik i onaj grb!
Zulfikar
Odlazi a nije se ispricao Ibrakovicu, nema smisla...
karokovd
Povedi nas Aydo!!!! ććelik do Evrope!
user1583752673
Smaras Olgunr Aydine
ALLSTAR
A sad aadiooo a sad adioooo
Grohot
I zna li se sad ko je prvi poceo rat?
EdwinPol
Zasto niko od novinara ne postavi Olgunu pitanje - da li NK Celik sada NJEMU duguje sve sto je ulozio, a ulozio je. Ako on bude potrazivao svoje pare, Abramovic ne moze spasiti ovu rupu bez dna.
user1578070217
A sto novinari nisu pitali kolko je on ostao duzan svima? Od igraca,uposlenih,restrana,hotela i Bog zna jos cega
Ale23
Zbog cega? Kralju Pa nije ga niko tjerao da investira u los poslovni Plan! Niko njemu nista ne mora vratiti. Sam cak odustao. To je kao da ja i ti kupimo Firmu sa losim poslovanjem u nadi da cemo pokreniti nesto. Postavimo svoje ljude za Menedzere, i firma jos losije krene poslovati i onda odustanemo pred stecaj. Mislis da bi ti neko i na zapadu vratio pare? Nikada! Sam pao sam se ubio nije te niko tjerao.
Ale23
Da je okrenuo sve i kao Mamic poslovao , nebi morao pravdati pare. Uzimao bi lopatom.
Ale23
Pranje para je brate kada pare izvuces, nije on tu nista imao da udje para koliko je ulozio. Znaci To je glupost. Pametnije bi bilo da se navodi covjeka provjere, za Fenana i ostale.
Babuka1
Pranje para je kad preko firme peres novce koje imas a nemas pokrica za njih, a on je to i ucinio. Uzeo klub, 70% upravljackih prava, znaci klub hajmo reci njegov, profesionalni klub, u kojem se dobra lova moze okrenuti. Negdje na racunima na kajmanskim ostrvima je imao milione za koje nije imao pokrica i sad ih je lagano sve provukao kroz Čelik i ima "čistu" paru. E to je pranje para kolega, sa ulaganjima od 500k je ocistio par miliona, i onda se pokupio. Pametno odradjeno, ustvari vjerovatno to radi duze vremena. A na kraju svega treba pitat fudu koliki je njegov tal bio da dovede ovog lika u klub.
Ale23
Pa nije kako je ?? To bi moglo biti da je on sada Celik prodao. Mogao bi prati pare da je Celik funkcionalan klub i da velike pare ulaze u njega. Odakle ulaze neda niko felera, cak ni grad ! Znaci ja ulozim npr.700.000 u klub, znaci u klub mora uci vise od ti 700k da bi pare prao a ne da udje 150.000 od sponzora, a covjek placao jos i dugove i potrazivanja neka izgleda. Buraz pare se peru u Firmama koji imaju protok novca ili ulozis npr u ovakav klub ali od kojih ces prodati ili dobiti nekretnine! On vise niti celika niti sta vise od toga nema. A pogledaj budzet Celika shvatit ces da on tu felera zaradio nije ! ( Cak da jeste nebi otisao vec bi dalje uzimao) . Vidis da su svi od tog projekta ruke digli.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.