19

Komentari (19)

Nazalost tako je u BH sto si veci Lopov, Ulizica, Bezkicmenjak i naravno pljunes na svoje "JA" to vise uspjeha u zivotu imas, tako je to u BH moral je nula, sve je naopako. Jedino je sirotinja kako treba, da li je to zato sto su posteni ili nesnalazljivi u zivotu.
user1646074464
Ko je s Bosancem tikve sadio, s Bosancem će ih i brati
celikze
Hebem dosli a i tebi mamu.
Celicni45
Covjek nam jos ostavio dug sto je napravio preko milion maraka.U turskoj mu zabranjeno gledat fudbal a kamoli se bavit njime.Polako, cim i njima dođe manji problem opuhat ce klub zajedno sa igračima gdje im nudi ugovore gdje igrac Barcelone nema toliko po utakmici, kasnije ode i tali se sanjima.
MaDaj
Klasican primjer “za sve su drugi krivi”. (Odnosi se na sve koji su ovom covijeku prodali šarenu lažu”
Salgijica
Kakav primitivan tekst. Ako ste voljni mogao bih i ja pisati ovako za honorar.. ovo je direktno iz google translate-a. Puno gresaka, pa ovo niko ni ne procita hah, a postavljeno na stranicu. Vi ste amateri
kondor11
Ne kontam zasto ovom okorjelom krimosu dajete uopste prostor **** mu fudo mater a on fudi ista dva kriminalca
nije.suplja
Nabijemo i tebe i fudu koji te doveo smece kriminalno
Bhf111
Dobro je sve i rekao. U Bosni je problem od temelja do krova sve moguce. I tu uspjeha nema nit ce biti. Dok se god lopovi ne istjeraju.
Mirsad1705
Između lopova i političara treba staviti znak jednakosti, jer su ovi zadnji i gori od običnih lopova. Oni se svim silama trude da unište u Bosni svaki sport i da na taj način "dokažu" kako je Bosna kao država nemoguća. Maknemo li ove trojance iz sporta uopšte, otvorićemo svojim sportistima širom vrata za uspjeh na svim poljima i u svim sportovima. Dotle, nema nas na mapi!
haris1000
Prevelike ambicije u Čeliku,ovo.kretanjen od nule je najbolje što im se moglo desiti, nema kluba dok jedna ruka ne vodi,oni bi da prodaju čelik da neko koferima para ulaze u čelik ali da se ništa ne pita,samo daj.lovu a.mi ćemo ostalo,pa to nema nigdje na svijetu zašto bi postojalo u Čeliku
rabodimis
Ja bih rekao nikakve ambicije nisu imali kao klub.. Ambicije su postojale za pojedince-klosare.. Bolio je njih ku*ac za bilo sta drugo, samo su Celik koristili kao alat da se dokopaju kojeg politickog poena, da se ugrade na vrijeme i da sta steknu za vlastite potrebe, na foru.. Nema nigdje na svijetu da navijaci nijemo gledaju lopove, da im se dive i da ih jos na kraju pocaste visokim funkcijama za kvalitetnu destrukciju i unistavanje njihovog kluba.. To nigdje niko nece vidjet osim ovde.. Robijasi, kojih ima pofino, osim sto su gurnuli svoj klub u ambis podrzali su i guranje Mladosti DK u taj isti ambis, sa politikom "kad ne mogu oni nece ni Mladost".. Lako im je udarat i trazit u drugim ljudima krivce, tesko je krenut od sebe i zasukat rukave.. PS Dok god se budu divili lopovima i pravili budale od vrijednih i postenih ljudi ovako ce im bit.. Navikli su da sute i gutaju.. a sami sebi biraju.. Ne zalim ih sekunde jedne.. oni se predali, postujem njihov izbor..
lawer_88
Očito veze nemaš šta se dešava u Čeliku i ko ga je spasio od gašenja. Borba za opstanak Kluba traje i dalje, a spašavaju ga upravo navijači. P.s. Čelik nije krenuo od 0, nije osnovan novi Klub, nego se sa svim dugovima otislo u 4 rang i organizaciono krenulo od 0 na put ka oporavku Kluba.
ZE072
Ne lupetaj bezveze o necemu u sto nisi upucen.
Goran86
Cuj ovog sitnog lopova..
Mackintosh
Zenici i bosanskom fudbalu ne bi pomogle ni uprave Reala i Barcelone.
enko
Rece i ti nesto pametno meki.
Mackintosh
@enko Ma ne mrzim ja Velez... Dosadno mi pa se malo zaje*avam
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.