Urnebesan komentar Cityjevog defanzivca nakon što je saznao da je Haaland potpisao

Laporte jedva dočekao

Urnebesan komentar Cityjevog defanzivca nakon što je saznao da je Haaland potpisao

E. Škorić

Aymeric Laporte, stoper Manchester Cityja, među prvima je komentarisao prelazak Erlinga Haalanda na Etihad.

Laporte će sada imati priliku da dijeli svlačionicu s jednim od najboljih napadača na svijetu i vjeruje da će s njim City imati mnogo veće šanse da osvoji trofeje u Engleskoj, ali i na eurosceni.

"Drago mi je što neću morati trčati za njim sljedećih nekoliko godina. Erling, dobrodošao!", napisao je Laporte i tako poželio dobrodošlicu mladom Norvežaninu.

Za razliku od Laportea, mnogi drugi defanzivci bit će na pravim mukama u budućnosti kada budu za zadatak imali da sačuvaju gol od "napornog" Haalanda, koji je nevjerovatan već godinama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City je otkupio njegov ugovor od Borussije za 60 miliona eura, a igrač će biti jedan od najplaćenijih na Etihadu uz Kevina de Bruynea i zarađivat će oko 400 hiljada sedmično.

Građani su jako blizu novog naslova engleskog prvaka, ali su pomalo tragično ispali u polufinalu Lige prvaka od Real Madrida, a osvajanje tog trofeja nešto je što u klubu oduvijek sanjaju i nadaju se da će napokon uspjeti nakon dolaska Haalanda.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Otkud sad 60 miliona ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi