Guardiola blista od sreće zbog Haalanda: Ništa nije ni morao reći jer je reakcija sasvim dovoljna
Foto - Screenshot

Kao malo dijete

Guardiola blista od sreće zbog Haalanda: Ništa nije ni morao reći jer je reakcija sasvim dovoljna

Midhat Šljivak

Erling Haaland uskoro će zvanično postati novi fudbaler Manchester Cityja.

Norveški napadač je nakon dugih pregovora s brojnim timovima odabrao prelazak na Etihad, a uskoro će sve zvanično biti i potvrđeno.

Pep Guardiola danas nije želio previše govoriti o Haalandu. Ipak, blistao je od sreće kao malo dijete kada dobije igračku i jasno je da je sve gotovo.

"Volio bih pričati o Haalandu, ali klubovi su mi rekli da ne govorim ništa dok sve ne bude zvanično. Imat ćemo vremena za priču. Žao mi je, ali ne smijem", rekao vidno sretni i zadovoljni Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Španski stručnjak tako će u narednoj sezoni imati još jači tim nego što je to bio slučaj u prethodnim i sigurno da će ponovo biti glavni kandidati za osvajanje svih mogućih trofeja.

Naravno, glavni cilj je osvajanje Lige prvaka i ostaje nam da vidimo hoće li u tome i uspjeti.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1579409590
Ej moj Pepe, nece ti ni on pomoci da LP osvojis...sta je on postigao sa Dortmundom...nista... ZALI BOZE PARA... Koji si ti Kralj, istu gresku iz sezone u sezonu Radis, pa nije sve u novcu majku mu.. Trebas imati Mentalitet, Ekipu koja Srcem igra i koja Ginge na Terenu.. Klopp je daleko od tebe bolji moj Pepe
2 5
MaDaj
Uzme “novinar” klip od 30 sekundi i napravi članak koji nema veze sa vezom.. čestitam kliknuo sam
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi